Loading... (0%)
Slide background

Kantoor / School artikelen

Onze kracht is dat we printen, drukwerk en kantoorartikelen combineren. Ons assortiment hebben wij in de loop der jaren steeds verder uitgebouwd, zodat we veruit de meeste met ‘ja’ kunnen beantwoorden. En hebben we het niet meteen, dan bestellen we het snel en ontvangt maar liefst 15% korting! Ruim 18.000 verschillende artikelen hebben wij op voorraad of kunnen wij razendsnel leveren.

kantoor-school Als moderne onderneming volgen wij de nieuwste trends op de voet, waarbij we de traditionele kantoorartikelen bepaald niet vergeten. Ook hier zit het ‘m in de mix! Alles van gerenommeerde merken, tegen zeer concurrerende prijzen.

U kunt nu ook uw kantoorartikelen online bestellen bij ons. In onze webshop kunt u snel en 24/7 uw artikelen bestellen op www.officedealonline.nl. Bij uw eerste bestelling ontvangt u zelfs 15% korting!

Cool for school!
Bij B&B Print en Office kom je niet van een koude kermis thuis en gaan cool en kwaliteit samen. Bovendien vindt iedereen de juiste spullen, want ons assortiment is enorm. Een topmerk als vindt B&B Print en Office óók cool, want als grootst gesorteerde winkel in de regio zijn wij de enige Ambassador van Stabilo. Alles wat je nodig hebt voor school is bij ons te vinden, zoals: linialen, geodriehoeken, passers, rekenmachines, schriften, ringbanden, etuis, noem maar op. Uiteraard de laatste trends én topkwaliteit. Cool!officedealonline